Στρώμα Hybrid

ΚατασκευαστήςRelaxStrom
SKU
m_1029
1.285,00 €

Hybrid το υβριδικό

Αυξάνει το φυσικό επίπεδο ενέργειας κατά την διάρκεια του ύπνου.

Hybrid το υβριδικό. Τέλειο στον ύπνο όπως και αν κοιμάστε ...

Υβριδικό στρώμα νέας γενιάς,κοιμηθείτε βαθιά, βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου,ξυπνήστε ξεκούραστοι.

Το στρώμα ύπνου Hybrid της Relaxstrom αποτελεί ένα υβριδικό σύστημα ύπνου,με ελατήρια pocket-spring σε συνδυασμό με αφρό μνήμης νέας τεχνολογίας που είναι πιο αναπαυτικός πιο δυνατός και πιο δροσερός και latex.

Ενσωματωμένο ανώστρωμα φυσικών κρυστάλλων ενέργειας που αυξάνει το φυσικό επίπεδο ενέργειας κατά την διάρκεια του ύπνου.

Ένα στρώμα αναπαυτικό με συνδυασμό διαφορετικών υλικών για έναν απολαυστικό ύπνο όπως και αν κοιμάστε.


Μεμονωμένα ανεξάρτητα ελατήρια.

Ανεξάρτητα ελατήρια τύπου pocket spring που αντιδρούν ανεξάρτητα σε όλες τις κινήσεις σας. Παρέχουν πρωτοφανή άνεση. Ακολουθούν τη φυσική καμπύλη του σώματος παρέχοντας βέλτιστη ορθοπεδική στήριξη. Επιπλέον υπάρχει περιμετρικό τελάρο υποστήριξης από αφρώδες υλικό πάχους ικανού να συγκρατεί το πλήθος των μεμονωμένων ελατηρίων διαρκώς στη σωστή θέση τους.

Στρώματα - Ανεξάρτητα ελατήρια bonell

Εσωτερική επένδυση από στρώση cocolatex

Υλικό φυτικής προέλευσης, που αποτελείτε από κοκοφοίνικα εμποτισμένο με latex, το οποίο αποτελεί προστατευτικό μονωτικό υλικό μεταξύ των ελατηρίων και των υπολοίπων υλικών αλλά και αντιστέκεται στην υγρασία ενώ παράλληλα βοηθάει στον αερισμό της εσωτερικής συστάδας των ελατηρίων.

latex

Επένδυση από στρώση βαμβάκι και φάσα 3D

Επένδυση από μια στρώση βαμβάκι που απορροφά και απελευθερώνει την υγρασία ενώ προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος. Επιπλέον εξασφαλίζει την αίσθηση δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύστημα εξαερισμού περιμετρικά με φάσα 3D, που φροντίζει το στρώμα να αναπνέει.

φάσα 3D ύφασμα

Aqua Fresh δροσερός  αφρός νέας γενιάς

Aqua Fresh visco gel foam 4cm που αναπνέει διαφυλάσσει την υγιεινή και διατηρεί τη φρεσκάδα στο στρώμα. Τα κύτταρα του πυρήνα του αναπνέουν διαρκώς αποβάλλοντας την υγρασία. Εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή στο στρώμα με μοναδική απαλότητα στο άγγιγμα.

Αγγαλιάζει το σώμα και το τοποθετεί στην ιδανική θέση υποστήριξης της σπονδυλικής στήλης με εύκολη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος σας όπως και αν κοιμάστε.

Aqua Fresh

Ανώστρωμα   φυσικών κρυστάλλων ενέργειας

Ενσωματωμένο ανώστρωμα φυσικών κρυστάλλων ενέργειας που αυξάνει το φυσικό επίπεδο ενέργειας κατά την διάρκεια του ύπνου.Εξωτερική επένδυση από ζακάρ καπιτοναρισμένο ύφασμα.

Φυδικοί Κρύσταλοι

Στρώματα -φερμουάρ ώστε να γίνεται εύκολα η επιβεβαίωση των υλικών

Διαθέτει και φερμουάρ ώστε να γίνεται εύκολα η επιβεβαίωση των υλικών μας.

Στρώματα ύψος 24 cm

Τελικό ύψος 29cm.

Στρώματα - 10 χρόνια εγγύηση

Αυτό το προϊόν έχει 10 χρόνια εγγύηση.

Δείτε και άλλα ακόμα!