Στρώματα κατά παραγγελία

Στη Relax Strom τα στρώματά μας δεν είναι προκατασκευασμένα. Κατασκευάζονται όλα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της παραγωγής μας εργάζεται καθημερινά για να εξυπηρετήσει τις παραγγελίας σας.

Επιλέξτε το στρώμα που σας ενδιαφέρει και εμείς θα το κατασκευάσουμε ακριβώς* στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Μέσα σε λογικά πλαίσια μπορούμε να κατασκευάσουμε το στρώμα της επιλογής σας σε οποιεσδήποτε διαστάσεις μήκους και πλάτους.

Κατανοούμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά την ποιότητα του ύπνου του. Γι’ αυτό, προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα υψηλής ποιότητας στρωμάτων, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις ακριβείς διαστάσεις που επιθυμείτε.

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στον χώρο, μπορούμε να κατασκευάσουμε στρώματα που πληρούν τις ακριβείς προδιαγραφές σας. Από μονό έως king size, από προσαρμοσμένα πάχη έως εξατομικευμένα υλικά, είμαστε διαθέσιμοι να δημιουργήσουμε το ιδανικό στρώμα για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο στρώμα που θα εξυπηρετεί την αναπαυτική και υγιεινή σας άνεση.

relaxstrom ανεξάρτητα ελατήρια cover image

Συλλογές στρωμάτων

Ανακαλύψτε τις συλλογές στρωμάτων της Relax Strom.

Συλλογές

*Οι διστάσεις ενδέχεται να αποκλίνουν λόγω της κατασκευής με φυσικά υλικά