Μαξιλάρι και Υγεία

Επιλέξτε το δικό σας μαξιλάρι από την Relax Strom …για να λέτε καλημέρα με χαμόγελο!!!

Μην ξεχνάτε τον εαυτό σας! Για να κοιμάστε και να ξυπνάτε ξεκούραστοι αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε είναι το σωστό μαξιλάρι για σας από την συλλογή μας.

Το σωστό μαξιλάρι μπορεί να μεγιστοποιήσει τη χαλάρωση στο κρεβάτι, να ηρεμήσει, να καταπραΰνει και να αποκοιμίσει. Ευθυγραμμίζει και επανατοποθετεί σωστά όλο το σώμα επάνω στο στρώμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας εξασφαλίζει άνεση στον ύπνο.

Μαξιλάρια Relax Strom τέλεια στον ύπνο όπως και αν κοιμάστε!

Διπλή χαρά, διπλή απόλαυση! Δύο όψεων για να διαλέγετε την άνεση που σας ταιριάζει. Τέλεια στον ύπνο, όπως και αν κοιμάστε Αναζωογονούν και χαλαρώνουν, προστατεύουν την υγεία σας.


Τέλεια στον ύπνο, όπως και αν κοιμάστε!

Μαξιλάρια ιδανικά για όλες τις στάσεις ύπνου. Μπρούμυτα,ανάσκελα,στο πλάι.

μαχιλάρια relax strom τέλειος ύπνος όπως και αν κοιμάστε
relax strom ανακούφιση

Μαξιλάρια ανακουφιστικής απαλότητας και υποστήριξης

Ανάγλυφη επιφάνεια που έχει αποτέλεσμα θεραπευτικής μάλαξης. Αγκαλιάζει το κεφάλι και τον αυχένα, αντανακλά την πίεση που δέχεται και βοηθά στην απαλλαγή από τον πόνο και τη δυσκαμψία, την ανακούφιση από πονοκεφάλους.

Μαξιλάρια άνεσης και φρεσκάδας

Μαλακά, δροσερά, αναπνέουν , δίνει ενέργεια. Απορρέουν αίσθηση άνεσης,φρεσκάδας και απαλότητας.

relax strom ανεση και φρεσκαδα
Relax strom υγιεινος υπνος

Μαξιλάρια για υγιεινό περιβάλλον ύπνου

Μαξιλάρια αντιμυκητιακά,αντιβακτηριδιακά,αντιαλλεργικά. Επένδυση με μαξιλαροθήκη αντιβακτηριακή με νήματα που εμποδίζουν τα βακτήρια και τις οσμές. Μαξιλάρια για ένα ακόμα πιο άνετο και υγιεινό περιβάλλον ύπνου.